Американизацията на България

%d1%84%d0%bb%d0%b0%d0%b3
България и Америка – един съюз,който има за цел да разруши нашата страна и да унищожи ценностите на българския народ.Този съюз е създаден с цел да подчини медията,политиката,здравеопазването,образованието,начина за живеене и т.н. в нашата страна.Всичко това действа като оръжие срещу нас,обикновените хора,които с доста труд вадим парите си за месеца и в крайна сметка става така,че самите пари стигат само за обикновените нужди на едно семейство.Какво имам предвид,всички тези гореспоменати и едни от най-важните (поне според мен) неща за които трябва да се говори.Нека вземем медията например: медията,ако сте забелязали,все повече насажда страха и омразата в емисиите си.Това е една машина за промиване на мозъци,която има за цел да Ви бутне на колене и да се чувствате слаби.Всичкия този страх,който се насъбира в организма в един момент ще ви събори и ще Ви подчини на системата! Новините,които се американизират и се командват от външни лица,а тук в България просто е необходимо повечко пари и се прави това което се каже.Всички знаем на една от най-известните български телевизии „Би Ти Ви“,собственик известно време беше Рупърт Мърдок или „царя на пресата“ както му е псевдонима.
1212345_356_474
Рупърт Мърдок

1995 г. Сан Франциско. Среща на фондация “Горбачов”. Поканен е елитът на истинската световна власт – цялата Уол Стрийт, Трилатералната комисия, Световния икономически форум, института “Аспен”, Съвета за чуждестранни връзки, Римския клуб, Билдербергския клуб и други. 400 поканени, между които Джордж Шулц, Джеймс Бейкър, Маргарет Тачер, Збигнев Бжежински, Рупърт Мърдок, Тед Търнър, Бил Гейтс и др.Горбачов: “Трябва да контролираме потребителските, културните (!) и духовните (!) нужди на човечеството”.

Рупърт Мърдок не е някой случаен дошъл от нищото ( можете да се запознаете с биографията му тук). Не говорим само за тази телевизия,а говорим като цяло намесата на хора от елита за програмирането и на нашия народ.Станали сме свидетели на false flag атаки (атаки под чужд флаг),които ни се предават като атентати на ислямисти,хора в чаршафи излезнали от пещерите да покарат самолети и да се забият в Световния търговски център…Хайде стига! Това не е разбира се единствен случай,това са атентатите във Великобритания,Франция,Германия,Белгия и т.н. Това се прави с една единствена цел – да се подчини народа и самите хора да молят за помощ правителството за защита от атентаторите и какво…създава се полицейска държава,какъвто е плана на Големия Брат за всички страни.
boko-usa19
Бойко Борисов
Политиката на България също е навлязъл Американизма.Всички тези партии,разделения,скандали между партии е един национален цирк,който се играе пред цяла България.Всяка една партия,както съм казвал, е взаимно свързана една с друга за да се наложи правилото „разделяй и владей“.Като се раздели самия народ на поддръжници на дадените партии,се разваля единството между хората,но всъщност те замазват очите на всички и връзват тежкия камък на България за по-бързото и потъване.Всичко това е една алчност за пари,корупция и разрушаване на чувството да бъдеш човек.Всички закони са изковани за тях,това са техните правила за да стават по богати,а бедните да стават все по-бедни.Жалко е,че народа все още подкрепя този парламентарен театър,който му разрушава семейството,който му оставя децата необразовани,който като иде на лекар няма кой да му постави правилната диагноза…браво все още вярвайте в тях!
Чрез тях се разрушава и образованието.Вече самите учители не са финансово стимулирани да дават правилното обучение на учениците,а учениците естествено правят каквото си искат,защото всичко е излезнало извън контрол.От всичко това ще страда и самото здравеопазване,защото при взимането на изпити да излезеш с професия лекар,често се стига с бутане на пари под масата,а какъв ще е самия лекар не ни интересува,но утре може да попаднете да ви оперира точно той или да Ви изпише лекарства,но няма да може защото е минал с рушвет.
Американизацията се добива и в самите филми предавани по телевизионните програматори,което спомага изграждането на вредни навици,тийнейджърите да се мислят за гангстери и да посягат към дрога и да киснат в нощните клубове харчейки парите на родителите си,които цяла седмица са работили за тях с пот на челото.Наблюдава се и много често привличането повече на материалното,наблюдава се често и хора с високо самочувствие,но за жалост без никакво покритие,безотговорност,алкохолизъм,насилие и невъобразимо Его.
Американизацията е навсякъде и продължава да се разпространява в нашата страна,което е жалко.Това е един вид програмиране на самите хора,промяна на самото мислене и прочие.Това е един проект,който се прилага не само тук,а и във всички страни завладяни от американските ционфашисти,които заробват държавите.Всяко едно правителство,независимо дали в Европа или другаде, подвласно ли е на тази система ще има разруха.Нека не забравяме,че дори да има човек борещ се с неправдите или своеволията и да се противопостави на Големия елит,бива отсраняван или елиминиран по един или друг начин от правителството на дадената страна.За жалост всичко работи за тях,но хората започнаха да се пробуждат и те го виждат това и са леко притеснени от факта и ще се опитат по един или друг начин да се върне доверието в тях дали с атаки под чужд флаг чрез атентати или пък нещо друго като бедствия например.
Събудете се хора,не бъдете роби!

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s