Възхваляването на проблема

soros-funding-violent-protest
… която се опитва да създава и до днес.
Без да наблягам в дълбочината на това кой стои зад Джордж Сорос и класата от Давос, и защо изглеждат противоположни действията му с разбиранията на тези, на които служи, ще ви въведа в едно бързо запознаване на най-повърхностните от нещата, с които се занимава този човек. По този начин може би ще бъде по-лесно на някои от четящите да вникнат в заешката дупка.
Джордж Сорос е милиардерът, който става по-известен след разпада на Съветския съюз. Печели от колапса на британския паунд през началото на 90-те около 1 милиард долара.1 От тогава той спонсорира доктрината на корпоративния глобализъм чрез „отвореното общество“. За тези цели създава навсякъде по света т.нар. „неправителствени организации“ (НПО), чиито служители в следствие са използвани за „цветни революции“. Тези революции се целят в експлоатирането на недоволни граждани, подбутвайки ги да правят преврати над легално избрани правителства за да прокарва господина и партньорите му марионетки в местните системи, промени в конституции и правила, да отваря врати на корпоративни интереси, политики на отворените граници, приватизация, миграция, експлоатация на работническата класа и т.н. Общо взето са ползвани всичките отделни методи за съвременно колонизиране на държави, дори и с цената на войната. На глобално ниво.
Финансира в интернет множество мрежи, включително Уикипедия, а и във Facebook e инвестирал до края на юни през 2015 г. 222.3 милиона долара2, отваря книжарници и учебни заведения в различни страни, финансира леви и десни активисти в зависимост къде какви са удобни, икономисти, политици и политически партии, НПО и др. Той спонсорира през 2011 г. „Adbusters”, анти-капиталистическа канадска медия, която после сложи движението от активисти Окупирай Уолстрийт на картата.3 Това движение създаде масови протести и „безредици“ в САЩ паралелно с цветните революции в Африка и Азия, наречени „Арабска пролет“.4 Паралелно също се създават подобни и в други страни, като в Европа най-голямата е тази в Испания, която докара днес във властта политическа партия създадена от активисти на Сорос.5 Тези серии от „революции“ създават и такива активисти в България, дори такива които не знаят, че го правят паралелно с тези, на които е плащано. Той спонсорира активистите от югославската младежка организация „Отпор“, които начело с агент на ЦРУ разрушават в крайна сметка страната. Той спонсорира и украински младежки организации, които след години са използвани за кървавия преврат, който поставя на власт поредните олигарси, а страната губи голяма част от територията си. Разделението в украинското общество предизвиква избухването на етническа война по подобие на тази в Югославия. Сирия също не е изключение. Първите протести срещу правителството на Башар Асад са именно цветни революции с инфилтрирани агенти, които превръщат бунтовете в кръвопролитни и следователно намесват силите на Съединените щати да превземат държавата. Както и в Югославия, която е пример за тежкия вариант на „революциите“ създава война, която включва обучени наемници-терористи, които американското правителство + различни организации експлоатират заедно с партньорите си.
Както споменах, Сорос работи за глобализацията на света, да, но той е сравнително нов кадър. Много преди него, за същото почва да работи друг „евреин“ – Дейвид Рокфелер, а в последствие и неговото глобално правителство.

Истинските управници във Вашингтон са невидими, и управляват властта от зад кулисите. “ – Феликс Франкфуртер, Върховният съд на САЩ, 1952

Малко след като Джон Рокфелер създава компанията „Standard Oil“ през 1870 г., същия става първият в света доларен милиардер6. Той използва парите си за да създаде и финансира Федералният резерв на САЩ, заедно с Ротшилд, което дава възможност на двете семейства да печатат неограничени количества пари от въздуха.
14956004_1123902817687689_3107070833496678956_n„Standard Oil“ в нацистка Германия работи с „I.G. Farben“, а снабдяването на гориво от Рокфелер и ДюПон раздвижва военната машина на нацистите. Целия елит работи за да предизвика войната. Дори полското общество е лесно манипулируемо, понеже основна роляв създаването на полската образователна система (и тази на САЩ) взима Пиер ДюПон, който е бил и секретар на полския крал.
През 1940 г., Рокфелер създават Фонда на братята Рокфелер7, не случайно, само 5 г. след неговото създаване се основава и Организацията на Обединените нации (ООН), като в съвета й за сигурност влизат автоматично най-големите световни сили – Китай, СССР, САЩ, Обединеното кралство и Франция.
Втората световна война е изиграла ролята си. Населението е намалено, a това е идеологията на Дейвид Рокфелер8, и се бетонира бъдещото глобално правителство. Новия световен ред започва. От тук нататък всички, които искат да бъдат независими от този глобален Елит – автоматично се превръщат в злодеи за пред целия свят. Така се набеждават определени легитимно избрани лидери за диктатори, за страни с лош модел и т.н. Е, това го правят, разбира се, докато обаче си сътрудничат паралелно с други диктатори, поне докато не дойде и техния ред.
Обърнали ли сте внимание, че когато става напечено всички почват да защитават банките? О да, дори бедни хора, като много от нашите сънародници в наша мила родино, като ги стреснат и почват да бранят банките все едно е най-ценното. Имат право, не ги критикувам. Такава е системата.
Точно последствията от същата система докарват хората да търсят алтернативи на спасение в същата тази система, която е създала проблема. Не ги критикувам, защото и имат право. Живеем в такава система.
Пак заради същото, когато се избере на власт човек, който говори в кампанията си против „отвореното общество“ и глобализма, всички активисти на Сорос в САЩ са мобилизирани на протести. Нещо като, когато в България 2013 г. ПП Атака спечели 7% от вота на хората. Тогава също бяха мобилизирани подобни активисти за да се бунтуват срещу лошите за глобализма, тъй като те също говорят против същия.
Обърнете внимание, че в Съединените щати мобилизират предимно леви и крайно леви активисти, а в България десни. Това е двуполюсовият стандарт, който се прилага във всичко в тази система, а неговите корени се простират дълбоко в т.нар. „дърво на живота“, в Кабала.
a4e6d82967e4a19538c4a808c2a728a4d0014138
Организациите които споменах вече, се появяват като контролиращи трафика на глобализма. За една много важна от доктрините им говори Барбара Спектър, директор и основател на неправителствената организация Пайдея, Барбара е американска „еврейка“-екстремистка имигрирала в Швеция през 1999 г. Съпругът и по това време е главният равин на стокхолмската синагога.9 Тя говори открито за ролята на евреите в смесването на расите и народите на Европейския континент с цел да се унищожат отделните националности.
През 2015 г. руските лидери забраняват основните организации на „отвореното общество“ на Сорос в територията на Руската Федерация. Обявяват ги за заплаха за сигурността и руската конституция.10
През 2012 г. Еквадор забранява и затваря 26 НПО на територията на страната. Президентът на Еквадор Рафаел Кореа каза още през 2011 г., че някои от тези организации са крайно-десни екстремистки, които се опитват да извършат преврат на правителството и наложат правилата на спонсорите им, т.е. на Сорос&CIe.11 Някои от тези НПО се представят на обществото и като религиозни, свързани са и към организации в САЩ.
Множество са страните забранили НПО, и всички са в обсега на глобалистите.
952b9356f0d020db8e5a2ba473663387c963916b
След избора на Тръмп за президент, всичките актуални бунтове по улиците на САЩ се знае кой ги организира. Ако не предприеме действия срещу Сорос и мрежата му от НПО, когато дойде на власт, много хора от тези гласувалите му доверие заради тези неща ще се почувстват най-малко разочаровани и предадени. Възможно ли е да ги предаде?
Някои от НПО на Сорос са противници на „еврейската“ държава Израел. Същата е създадена в следствие от плановете за глобализация от Ротшилд&Cie, които дори се намират на израелските банкноти.
През 1983 г. Еврейския национален фонд връчи наградата „Дърво на живота“ на Доналд Тръмп, а през 2015 г. получи още една награда от еврейската общност.
trump-office-with-jnf-plaque-2jnf-trump-plaque
Дъщеря му Иванка през 2009 г. става гиюр (християнин приел юдаизма). Същата е близка приятелка с Челси Клинтън, дъщерята на Бил и Хилъри. Трябва да се има обаче предвид, че Иванка са също приятели и с Майкъл Блумбърг, който беше в кампанията срещу баща й.
Да се има предвид обаче, че през март тази година, когато беше попитан Доналд Тръмп за конфликта Палестина-Израел, той се врътна казвайки, че предпочита да стои неутрален.12 Неутрален, защото плановете за Близкия Изток бяха променени, или отложени?
c081c3a895673cc734272f5ed13b73eec7065962
Както писах преди време, отдръпването на Британия от ЕС означава промяна в климата. Едни винаги губят, други винаги печелят. Така работи глобализма. Все пак по-добре такъв друг полъх вместо този застоял въздух от няколко десетилетия насам. Затова отново не мисля да виня, някого че не е избрал нещо, което е невъзможно да бъде добро засега. Хората избират това, което виждат. Това е.
Източник: https://anonybulgaria.wordpress.com